Reparările simple ale bateriei și portului de încărcare pot costa de la 150 lei. Cu toate acestea, prețurile pentru ecrane variază între 300 lei și 1500 lei în funcție de marca și modelul telefonului. Ne străduim să fim cât mai transparenți,onești legat de prețurile și clienții noștri pentru a evita orice neînțelegeri.

Putem repara toate mărcile de telefoane, cu condiția să avem piesele de schimb disponibile. Reparările cele mai comune sunt pe iPhone-uri, Samsung, Nokia, Motorola, OnePlus și Google Pixel. Telefoane precum Oppo, Huawei și Xiaomi sunt, de asemenea, reparate.

Putem repara toate mărcile de telefoane, cu condiția să avem piesele de schimb disponibile. Reparările cele mai comune sunt pe iPhone-uri, Samsung, Nokia, Motorola, OnePlus și Google Pixel. Telefoane precum Oppo, Huawei și Xiaomi sunt, de asemenea, reparate.

Înlocuirea ecranelor poate dura de la 30 de minute. Cu toate acestea, încercăm să efectuăm majoritatea reparațiilor în câteva ore, în funcție de piese. Reparațiile pentru daunele cauzate de apă pot dura până la o săptămână.

Da, putem ajuta cu transferul datelor și urmăm un procedeu stabilit pentru a evita pierderea datelor.

În majoritatea cazurilor, nu, dar reparațiile pentru daunele cauzate de apă și recuperarea datelor sunt discutate individual.

Un cablu de încărcare și parolele pentru computer de preferat.

Da, la centrul nostru de service oferim servicii complete pentru calculatoarele de tip desktop. Nu numai că efectuăm reparații și remedieri pentru diverse probleme întâmpinate de acestea, dar suntem și specializați în asamblarea lor de la zero. Indiferent dacă aveți nevoie de o reparație simplă sau de construirea unui calculator personalizat, suntem aici pentru a vă ajuta. Echipa noastră de tehnicieni calificați poate să vă ofere consultanță și să vă ghideze pe tot parcursul procesului, asigurându-vă că primiți un produs final de înaltă calitate, adaptat nevoilor dumneavoastră.

Da, instalăm Windows pe laptopuri și desktopuri, precum și alte softuri la cerere.

Plăți

La centrul nostru de reparații, Tehnica GSM acceptăm plăți atât în numerar, cât și prin card bancar. Astfel, puteți alege opțiunea care vă convine cel mai mult și puteți fi siguri că tranzacțiile sunt securizate și transparente.

Nu ezitați să ne contactați pentru orice nevoie de reparație a dispozitivelor dumneavoastră. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă recuperați rapid funcționalitatea și să vă întoarceți la activitățile dumneavoastră zilnice fără griji legate de dispozitivele electronice.

De ce noi?

TehnicaGSM Reparatii

Experiență și Competență

Beneficiați de experiența noastră vastă și de competența profesională în domeniul reparațiilor de dispozitive electronice. Cu o echipă bine pregătită și pasionată, vă asigurăm că dispozitivele dumneavoastră sunt în mâini sigure și că vor fi tratate cu cea mai mare atenție.
TehnicaGSM Reparatii

Servicii Personalizate și Suport Profesional

Indiferent de problema întâmpinată de dispozitivul dumneavoastră, suntem aici pentru a vă oferi soluții personalizate și suport profesional pe tot parcursul procesului de reparație. Ne preocupăm de nevoile și preocupările fiecărui client în parte, asigurându-ne că obțineți exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă recăpăta funcționalitatea dispozitivului în cel mai scurt timp posibil.
TehnicaGSM Reparatii

Calitate și Fiabilitate

Ne angajăm să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, utilizând piese de schimb originale și tehnici de reparație de ultimă generație. Fiabilitatea este esențială pentru noi, iar satisfacția clienților este prioritatea noastră principală.

Nu am putut repara? Nu plătesti!

Puține lucruri sunt la fel de frustrante ca atunci când cineva încearcă o reparare, eșuează și totuși te taxează!

La TehnicaGSM, poți sta liniștit știind că în cazul în care nu putem repara dispozitivul tău, nu te vom taxa niciun ban!

Ce spun clienții noștri despre serviciile oferite de către noi?

Tehnica Gsm Reparații
5.0
Based on 219 reviews
powered by Google
Anisoara PalmotaAnisoara Palmota
12:07 17 Jul 24
Top!
Octavian PopaOctavian Popa
13:30 10 Jul 24
Servire rapida
Gina PopaGina Popa
07:29 09 Jul 24
Recomand
Andrei CeausescuAndrei Ceausescu
09:03 09 Jun 24
Foarte multumit , servicii excelente 🥰
Mihai LangaMihai Langa
12:05 21 May 24
Profesionalism total, amabilitate, recomand cu toată încrederea.
Laurentiu SandaLaurentiu Sanda
07:53 25 Apr 24
Recomand
Nelu StoicaNelu Stoica
14:02 22 Apr 24
Stoica IonStoica Ion
14:01 22 Apr 24
Recomand
Andrei Bogdan RaduțAndrei Bogdan Raduț
12:45 21 Mar 24
Servicii de 5 stele. Recomand cu încredere !
Vasilică AzoițeiVasilică Azoiței
10:18 14 Mar 24
Recomand cu încredere!
Cosmin BCosmin B
15:23 01 Mar 24
Un baiat super, recomand
George DanilescuGeorge Danilescu
06:30 29 Feb 24
OneDay 27OneDay 27
11:58 27 Feb 24
Recomand!
Miclescu IonMiclescu Ion
17:25 12 Jan 24
Recomand! Cei mai buni!
Adrian CioboteaAdrian Ciobotea
07:45 30 Jun 23
Nota 10, de fiecare data cand am avut o urgenta, tehnica gsm m-a rezolvat perfect, report calitate/pret. Recomand pentru oricine are o problema, cel mai bun!
js_loader