Reparăm cu pasiune, servim cu încredere!

Suntem un service de încredere specializat în repararea telefoanelor, tabletelor, laptopurilor, desktopurilor și a altor gadgeturi electronice. Fondat în 2020, am luat naștere din dorința de a oferi servicii de înaltă calitate locuitorilor din Râmnicu Vâlcea și din întreaga zonă, împărtășind o experiență acumulată timp de peste 5 ani într-un service similar din Marea Britanie și alți 2 ani in Spania.

La TehnicaGSM, ne angajăm să oferim soluții rapide și eficiente pentru orice problemă întâmpinată de dispozitivele dumneavoastră electronice. Având în spate o experiență solidă și învățând tehnicile de reparație și standardele de calitate dintr-un mediu competitiv, am adus aceste cunoștințe și expertiză în serviciul nostru local.

Echipa noastră este formată din tehnicieni profesioniști și pasionați, pregătiți să vă ofere consultanță și să rezolve orice dificultate întâlnită cu dispozitivele dumneavoastră electronice. Ne străduim să fim mereu la curent cu cele mai recente tehnologii și metodologii de reparație, pentru a vă asigura că primiți cele mai bune servicii posibile.

TehnicaGSM se preocupăm de satisfacția clienților noștri și suntem dedicați în a oferi experiențe pozitive în fiecare interacțiune. Vă invităm să ne contactați pentru orice nevoie de reparație a dispozitivelor dumneavoastră electronice. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă recuperați rapid funcționalitatea și să vă întoarceți la activitățile dumneavoastră zilnice fără griji legate de dispozitivele electronice.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și suntem bucuroși să fim alături de dumneavoastră în călătoria de a vă menține dispozitivele electronice în cea mai bună formă posibilă!

TehnicaGSM Reparatii

6+

Ani în domeniu

TehnicaGSM Reparatii
TehnicaGSM Reparatii
TehnicaGSM Reparatii

Reparații de încredere pentru dispozitivele dumneavoastră

Servicii profesionale, piese originale și reparații rapide pentru dispozitivele dvs. electronice preferate.

  • Garantăm Calitatea: Toate reparațiile sunt acoperite de garanție pentru a vă asigura că sunteți pe deplin mulțumit.
  • Reparații pe Loc: Beneficiați de servicii rapide și eficiente, realizate chiar în momentul prezentării dispozitivului.
  • Fără Programare Prealabilă: Vă așteptăm oricând, fără a fi necesară o programare în prealabil pentru reparații.
Clienți mulțumiți
0
Dispozitive reparate
0
Desktopuri asamblate
0
Recenzii pozitive
0

De ce noi?

TehnicaGSM Reparatii

Experiență și Competență

Beneficiați de experiența noastră vastă și de competența profesională în domeniul reparațiilor de dispozitive electronice. Cu o echipă bine pregătită și pasionată, vă asigurăm că dispozitivele dumneavoastră sunt în mâini sigure și că vor fi tratate cu cea mai mare atenție.
TehnicaGSM Reparatii

Servicii Personalizate și Suport Profesional

Indiferent de problema întâmpinată de dispozitivul dumneavoastră, suntem aici pentru a vă oferi soluții personalizate și suport profesional pe tot parcursul procesului de reparație. Ne preocupăm de nevoile și preocupările fiecărui client în parte, asigurându-ne că obțineți exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă recăpăta funcționalitatea dispozitivului în cel mai scurt timp posibil.
TehnicaGSM Reparatii

Calitate și Fiabilitate

Ne angajăm să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, utilizând piese de schimb originale și tehnici de reparație de ultimă generație. Fiabilitatea este esențială pentru noi, iar satisfacția clienților este prioritatea noastră principală.

Nu am putut repara? Nu plătesti!

Puține lucruri sunt la fel de frustrante ca atunci când cineva încearcă o reparare, eșuează și totuși te taxează!

La TehnicaGSM, poți sta liniștit știind că în cazul în care nu putem repara dispozitivul tău, nu te vom taxa niciun ban!

Ce spun clienții noștri despre serviciile oferite de către noi?

Tehnica Gsm Reparații
5.0
Based on 220 reviews
powered by Google
Mihai LangaMihai Langa
12:05 21 May 24
Profesionalism total, amabilitate, recomand cu toată încrederea.
Laurentiu SandaLaurentiu Sanda
07:53 25 Apr 24
Recomand
Nelu StoicaNelu Stoica
14:02 22 Apr 24
Stoica IonStoica Ion
14:01 22 Apr 24
Recomand
Andrei Bogdan RaduțAndrei Bogdan Raduț
12:45 21 Mar 24
Servicii de 5 stele. Recomand cu încredere !
Vasilică AzoițeiVasilică Azoiței
10:18 14 Mar 24
Recomand cu încredere!
Cosmin BCosmin B
15:23 01 Mar 24
Un baiat super, recomand
George DanilescuGeorge Danilescu
06:30 29 Feb 24
OneDay 27OneDay 27
11:58 27 Feb 24
Recomand!
Miclescu IonMiclescu Ion
17:25 12 Jan 24
Recomand! Cei mai buni!
Adrian CioboteaAdrian Ciobotea
07:45 30 Jun 23
Nota 10, de fiecare data cand am avut o urgenta, tehnica gsm m-a rezolvat perfect, report calitate/pret. Recomand pentru oricine are o problema, cel mai bun!
js_loader